Classic Fenja HA 2 H1 400g plastické mazivo

Kód: 4550400
Značka: Classic oil
165 Kč / ks 136 Kč bez DPH
Skladem

CLASSIC FENJA HA 2 H1 je vysokotlaké plastické mazivo na bázi hlinitého komplexního mýdla a medicinálního bílého oleje (splňující DAB 10) s vysokotlakými EP přísadami. Je vhodný pro mazání vysoce namáhaných valivých a kluzných ložisek v potravinářském průmyslu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

CLASSIC FENJA HA 2 H1 je vysokotlaké plastické mazivo na bázi hlinitého komplexního mýdla a medicinálního bílého oleje (splňující DAB 10) s vysokotlakými EP přísadami.

NLGI třída: 2

Použití:
CLASSIC FENJA HA 2 H1 je určen pro mazání vysoce namáhaných valivých a kluzných ložisek v potravinářském průmyslu. CLASSIC FENJA HA 2 H1 je vyroben ze složek, které splňují předpis FDA, odstavec 21, část 178.3570. Je vhodný pro nasazení v místech, kde nelze zcela zamezit přímému kontaktu s potravinami. Náhodný styk s tímto mazivem nemá na potraviny nepříznivý vliv.

Vlastnosti:

  • Zdraví neškodný.
  • Stálost při vysokých teplotách a zatížení.
  • Vhodné do centrálních mazacích systémů.
  • Velmi dobrá ochrana proti opotřebení.
  • Vysoká odolnost proti vodě.
  • Výborná ochrana proti korozi.
  • Velmi dobrá přilnavost.

 

Kvalitativní specifikace:
KP2N-20 dle DIN 51 502
NSF H1 registrováno pod 144310

Technická data:
Pracovní teploty -20 do +140 °C
Krátkodobá pracovní teplota 180 °C
Při dlouhodobějších teplotách přes 140°C je vhodné zatížené místo v
kratších intervalech opakovaně domazávat.

Bod skápnutí cca 250 °C
(DIN ISO 2176)

Penetrace po prohnětení 265 do 295 1/10 mm
(DIN ISO 2137)

Stálost ve vodě 0 - 90
(DIN 51 807 T1)

Ochrana proti korozi korozní stupeň 0/1
(DIN 51 802)

Typ zpevňovadla hlinitý komplex

Viskozita základového olej při 40 °C cca 160 mm²/s
(DIN 51 562)

VKA-Svářecí síla 3200 N
(DIN 51 350)

Klasifikace
(DIN 51 502) KP 2 N-20

Doplňkové parametry

Kategorie: Oleje a maziva Classic
Hmotnost: 1 kg
1) Balení: 400g
5) Splňuje normy: KP 2 P-22

Představení společnosti CLASSIC

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: